SKŁADNIKI
100
g mąki (najlepiej orkiszowej lub mąki pszennej pełnoziarnistej, lub pół na pół
2 rodzaje mąk, np. pszenna i graham)
50 g orzechów włoskich zmielonych na mąkę
1/2 łyżeczki proszku do pieczenia
1/2 łyżeczki sody
150 g ksylitolu (lub cukru brązowego)
250 g gorzkiej czekolady
100 ml oleju
3 jajka
250 g buraków ugotowanych
50 g orzechów włoskich zmielonych na mąkę
1/2 łyżeczki proszku do pieczenia
1/2 łyżeczki sody
150 g ksylitolu (lub cukru brązowego)
250 g gorzkiej czekolady
100 ml oleju
3 jajka
250 g buraków ugotowanych
na
masę:
250 g mascarpone
3-4 łyżki cukru pudru
2 łyżki buraków
250 g mascarpone
3-4 łyżki cukru pudru
2 łyżki buraków
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz